Öppningserbjudande: Pröva på gratis horoskop

Nu känns det som om det är det dags för mig att göra comeback på nätet efter att ha slöat i många år..!
Jag tror att tillfället är väl valt, eftersom det sedan en tid tillbaka har hänt (och fortfarande i allra högsta grad händer) en hel del spännande saker på stjärnhimlen.
En av dessa är att Uranus, revolutionären i zodiaken- har gått in i Oxens (ekonomins) tecken, vilket sannolikt betyder att vårt globala ekonomiska system står inför kraftiga förändringar.
Pluto, förvandlingens planet, befinner sig för närvarande i Stenbockens tecken och det tyder på att vi kan komma att få se flera förändringar när det gäller strukturen på den politiska makten runt om i världen. Eventuellt kan nya stater också komma att “födas” under det här inflytandet.
Och i förrgår slutade Jupiters retrograda rörelse i Skorpionen, så nu kanske det lossnar lite i utvecklingsavseende på såväl de personliga som de globala planen..!

För att jag ska kunna fortsätta sprida mitt astrologiska evangelium och dessutom samtidigt få ett välbehövligt tillskott i kassan där min bedrövligt låga pension behöver förstärkas, har den här sidan skapats. Det vore verkligen guld om jag kunde få en flygande start på det här projektet, så därför erbjuder jag nu i början gratis horoskop via mail till dig och dina vänner.

Jag har vid det här laget uppnått den aktningsvärda åldern av 67 år, men eftersom jag började med astrologi i mitten av 1970-talet så har jag ju lyckats samla på mig en hel del erfarenhet som jag nu hoppas på att få dela med mig av..!

Välkommen..!

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

En tanke om “Öppningserbjudande: Pröva på gratis horoskop”